Mungo Park har fundet sin nye skuespiller

Blandt 175 ansøgere faldt valget på Malin Rømer Brolin-Tani, som glæder sig meget til at starte sit faste skuespillerjob som del af Mungo Parks ensemble til sommer 2018.

Jeg glæder mig helt vildt til at være en del af Mungo Park, som i den grad har sat sit præg på den danske teaterscene – både i form af det høje kunstneriske niveau, men også for at leve ensembletanken ud til fulde – og nå ja, så er det ovenikøbet sammen med en masse dejlige mennesker. Så jeg er bare hamrende glad og forventningsfuld! -udtaler Mungo Parks nye skuespiller, Malin Rømer Brolin-Tani.

Teaterchef Lasse Bo Handberg udtaler om nyansættelsen:

Jeg er vældig glad for, at vi nu kan skrive kontrakt med Malin. Malin er ganske enkelt en fremragende skuespiller med enormt mange forcer. Hun favner mange forskellige genrer, hun er en god sanger og danser. Derudover er hun en intelligent og skabende kunster, som selv kan udvikle materiale – det er en væsentlig kompetence på et teater som vores. Jeg glæder mig meget til, at Mungo Parks publikum skal møde Malin.

Malin starter som del af Mungo Parks ensemble fra august 2018.

FAKTA OM Malin Rømer Brolin-Tani 
Malin er uddannet fra Skuespillerskolen ved Odense Teater i 2006 og modtog i 2007 Reumerts Talentpris. I fem år var Malin en del af ensemblet på Aalborg Teater og har desuden medvirket i forestillinger som ’Kirsebærhaven’ og ’Forbrændt’ på Det Kongelige Teater. I teaterregi har man i øvrigt nyligst kunne opleve Malin i ’Min mormors gebis’ på Det Lille Teater, i Nørrebro Teaters ’Den danske borgerkrig’ og i musikforestillingen ’Moon River’ på Eventministeriet, Det Kongelige Teater. På tv medvirker Malin i spillefilmen ’Sandheden om mænd’ af Nikolaj Arcel og i tv-serien af Hella Joof ’Album’.

Læs om Malin og de andre ensemblespillere på Mungo Parks hjemmeside HER.

Fotos af Malin kan downloades HER.