Mungo Park inviterer til Pokéhunt

Er Pokémons til kultur? Ser de teater? Film? Mungo Park vælger at skyde sæsonen i gang ved at placere såkaldte ’lure modules’ på teatret hver aften en time inden forestillingen starter resten af august måned. Til de Pokéhunters, der måtte komme forbi, er der altså ekstra stor Pokémon-aktivitet hver aften på Mungo Park. Hverdage kl. 19-20, lørdage kl. 16-17.

Modulet lokker horder af Pokémons til – hvilket samtidig åbner nye døre for nye gæster. Teatret er fra spilskabernes hånd et Pokéstop, som betyder, at det allerede er et sted, som spillerne vil orientere sig efter.

”Ved at lokke Pokémoner til, regner vi med at catche nogle Pokémon-hunters til Mungo Park. Og så tænker vi, at vi vil evolve dem til teatergæster, som er den højeste udvikling i Allerød”, fortæller teaterchef Martin Lyngbo.

Konkurrence: Send os dit bedste billede af en Pokémon på Mungo Park (inde eller ude) og vær med i konkurrencen om to årskort. Dine Pokémons kommer gratis med. Vi kårer vinderen torsdag den 1. september. Send dit billede til konkurrence@mungopark.dk eller post det på vores Facebookside.

Dato og tid: En time før alle forestillinger resten af august måned (hverdage 19-20, lørdage 16-17).
Hvad: Mungo Park åbner for ’Pokémon Lure Modules’ hele dagen og tilbyder gratis kaffe.
Sted: Mungo Park, Fritz Hansens Vej 23, 3450 Allerød
Hvilke Poké-fordele finder du på Mungo Park: Pokestop og Lure Modules

Ordforklaring / Pokémon Go:

Pokémon: Et såkaldt lommemonster (Engelsk: pocket monster).
Pokéstop: Et sted, hvor belønninger som Pokéballs og potions kan afhentes.
Gym: Arenaer, hvor man kan træne sine Pokémons og battle med andre Pokémon-trænere.
CP: Combat point.
Pikachu: Den mest berømte Pokémon. Måske husker du den fra 1990erne.
Egg cycle: Så lang tid det tager et æg at klække i en inkubator – forskellige typer af Pokémons har forskellige avlsperioder.
Raised: Enhver Pokémon, som svæver eller flyver over jorden.