Mungo Park søger belysningsmester

Mungo Park i Allerød søger belysningsmester

Mungo Park i Allerød søger en dygtig og erfaren belysningsmester, da vores nuværende belysningsmester efter mange år hos os nu har valgt at søge nye udfordringer.

Hos Mungo Park dækker jobbet som belysningsmester over en vifte af lysrelaterede opgaver: fra lysdesign på teatrets produktioner til ugentlige opsætninger og nedtagninger samt afvikling af forestillinger i vores repertoire i Allerød og på turné, og det er samtidig belysningsmesterens ansvar at sørge for vedligehold og udvikling af teatrets lysteknik.

Du indgår i et mindre team med tre kollegaer; en tonemester, en forestillings- og turnéleder og en produktionsleder. Hertil kommer et antal løsere tilknyttede tekniske medarbejdere.

Jobbet indeholder følgende hovedområder:

1.     Produktion

2.     Teknisk afvikling og forestillingsledelse

3.     Lysteknisk ansvarshavende

4.     Andre tekniske opgaver

I produktionsforløb arbejder belysningsmesteren primært i prøvelokalet tæt sammen med det kunstneriske hold som lysdesigner – eller har alternativt til opgave at sparre med en ekstern lysdesigner. I spilleperioder vil der være tale om forestillingsafvikling samt deltagelse i tekniske skift mellem vores egne forestillinger i repertoiret eller gæstespil udefra. Herudover vil der være kortere turnéperioder. Belysningsmesteren har desuden ansvar for vedligeholdelse og opdatering af teatrets lysudstyr.

Som ensembleteater lægger vi vægt på, at vores nye kollega vil være med til at videreudvikle det fælles fundament, som vores organisation bygger på. Vi har igennem en årrække opbygget en effektiv og dynamisk metode til at skabe godt teater. Det betyder, at vi alle arbejder konstruktivt og løsningsorienteret, også i pressede situationer.

 Vi lægger vægt på, at du:

  • Er fagligt dygtig, enten med en relevant lysteknisk uddannelse eller anden solid erfaring på området.
  • Har gode samarbejdsevner og til tider er villig til at arbejde udenfor eget fagområde.
  • Er selvstændigt arbejdende og i stand til at tilrettelægge eget arbejde så effektivt som muligt med størst muligt udbytte.
  • Er nysgerrig og ansvarlig med en kreativ og innovativ tilgang til udfordringerne.
  • Har indgående kendskab til programmering og afvikling i Grand MA2. Desuden en fordel med kendskab til Wysiwyg (til dokumentation af lysdesign) og Qlab.

Vi tilbyder:

  • Et job, hvor store udfordringer og krav om effektiv produktion går hånd i hånd med spændende opgaver i et kreativt fællesskab.
  • Dygtige og engagerede kollegaer, der hele tiden er med til at forløse teatrets kunstneriske ambitioner i velfungerende teams.
  • En dynamisk organisation, hvor du har indflydelse på og medansvar for kvaliteten i teatrets produktioner.
  • Løn ifølge overenskomst mellem Teknisk Landsforbund og Teatrenes Interesse Organisation.

Stillingen ønskes besat snarest muligt og senest den 01.04.18.

Vi skal have din ansøgning senest 18. februar 2018. Vi behandler alle ansøgninger fortroligt. På baggrund af de indsendte ansøgninger udvælger vi et antal kandidater til samtaler, som vil ligge i slutningen af uge 8 og/eller starten af uge 9. Ansøgninger med CV sendes til job@mungopark.dk. Spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til forretningsfører Jakob Holm på ovenstående e-mail.

Vi ønsker at være en mangfoldig og rummelig arbejdsplads, og derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Med venlig hilsen
Mungo Park

 

Om Mungo Park

ENSEMBLE
Mungo Park er et ensembleteater. Teatret og ensemblet består af få udvalgte mennesker, og det stiller krav om engagement og ildhu. På Mungo Park forventes det, at alle arbejder for teatrets bedste. Fordi vi tror på, at teatrets bedste er publikums bedste. Og publikum er de vigtigste mennesker i teatret og vores eksistensberettigelse.

De kollegiale forhold blandt alle teatrets personalegrupper er vigtigt for os. Vi giver stor tillid og gensidig forståelse til arbejdet i ensemblet.

ET REPERTOIRETEATER
Mungo Park er et repertoireteater. Det vil sige, at en forestilling bliver i repertoiret så længe, vi synes, den er værd at spille og så længe, publikum har lyst til at komme at se den. Gode forestillinger er typisk i vores repertoire i årevis. Dårlige forestillinger lever til gengæld et meget kort liv.

Vi afvikler mange forestillinger. I de seneste sæsoner har vi spillet omkring 200 forestillinger i Allerød og 120 forestillinger på turné pr. år. Det tal kan vokse yderligere i fremtiden. Men grundlæggende laver vi en aftale med publikum: Vi tager ansvar for, at der er teater, der spiller i Allerød hver uge, og vi tager ansvar for, at det er noget, vi synes er godt. Derudover kan man møde os på turnéer i Danmark og udlandet.

TURNÉ
Teatret er opkaldt efter en opdagelsesrejsende. Og vi tager også på opdagelse i både ind- og udland. I princippet er alle Mungo-forestillinger turnéforestillinger. De skal kunne pilles ned og sættes op igen mange gange i forskellige rum.

Mungo Park er interesseret i at have nysgerrige medarbejdere, der hele tiden udvikler sig, fagligt såvel som personligt.