MUNGO PARK SØGER TEATERTEKNIKER

Er du vores nye kollega?

Vi søger en ny kollega, som kan indgå i en travl hverdag sammen med vores tekniske team. Dine opgaver vil dække en bred vifte af teatertekniske discipliner. Som repertoireteater afvikler vi en hel del forestillinger hele året. En vigtig del af dit arbejde vil være at deltage i opsætning og nedtagning af forestillinger i vores repertoire på teatrets scener både i Allerød, Hillerød, Gladsaxe og på turné – samt teknisk afvikling og forestillingsledelse.

Du indgår i et mindre team med fire kollegaer; en belysningsmester, en tonemester, en scenemester og en produktionsleder. Hertil kommer et antal løst tilknyttede tekniske medarbejdere.

Jobbet indeholder følgende hovedområder:
1. Teknisk afvikling og forestillingsledelse
2. Skift og registrering af forestillinger
3. Produktion
4. Andre tekniske opgaver, herunder turné

I spilleperioder vil der være tale om forestillingsafvikling samt deltagelse i tekniske skift mellem vores egne forestillinger i repertoiret eller gæstespil udefra. Herudover vil der være kortere turnéperioder. Du har desuden medansvar for vedligeholdelse af teatrets tekniske udstyr. I produktionsperioder vil du deltage i forestillingens tilblivelse på forskellige områder. Større dekorationer bygger vi dog kun i mindre omfang her i huset.

Som ensembleteater lægger vi vægt på, at vores nye kollega vil være med til at videreudvikle det fælles fundament, som vores organisation bygger på. Vi har igennem en årrække opbygget en effektiv og dynamisk metode til at skabe godt teater. Det betyder, at vi alle arbejder konstruktivt og løsningsorienteret, også i pressede situationer. Hvis du har kørekort til lastbil er det en fordel, men absolut ikke et krav.

Vi lægger vægt på, at du:

• Er fagligt dygtig, enten med en relevant teaterteknisk uddannelse, eller anden solid erfaring på området.
• Har gode samarbejdsevner, social intelligens og er villig til at arbejde på flere fagområder.
• Er selvstændigt arbejdende og i stand til at tilrettelægge eget arbejde så effektivt som muligt med størst muligt udbytte.
• Er nysgerrig og ansvarlig med en kreativ tilgang til udfordringerne.

Vi tilbyder:

• Et job, hvor store udfordringer og krav om effektiv produktion går hånd i hånd med spændende opgaver i et kreativt fællesskab.
• Dygtige og engagerede kollegaer, der hele tiden er med til at forløse teatrets kunstneriske ambitioner i velfungerende teams.
• En dynamisk organisation, hvor du har indflydelse på og medansvar for kvaliteten i teatrets produktioner.

Stillingen ønskes besat snarest muligt og helst inden den 1.5.18.

Stillingen er på fuld tid (37 timer pr. uge). Ansættelsen er i første omgang på en tidsbegrænset kontrakt frem til 1.1.2019, men med forventning om mulighed for forlængelse. Vær opmærksom på, at stillingen vil indeholde en del aften- og weekendarbejde. Teatret holder ferielukket i juli måned.

Du skal sende din ansøgning til job@mungopark.dk senest 15. april 2018. Vi behandler alle ansøgninger fortroligt. På baggrund af de indsendte ansøgninger udvælger vi et antal kandidater til samtaler, som vil ligge i uge 16. Har du evt. spørgsmål, kan du kontakte produktionsleder Bjarne Jørgensen på bjarne@mungopark.dk eller 30827796.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Med venlig hilsen
Mungo Park


ET ENSEMBLE
Mungo Park er et ensembleteater. Teatret og ensemblet består af få udvalgte mennesker, og det stiller krav om engagement og ildhu. På Mungo Park forventes det, at alle arbejder for teatrets bedste. Fordi vi tror på, at teatrets bedste er publikums bedste. Og publikum er de vigtigste mennesker i teatret. De er vores eksistensberettigelse. De kollegiale forhold blandt alle teatrets personalegrupper er vigtige for os. Vi giver stor tillid og gensidig forståelse til arbejdet i ensemblet.

ET REPERTOIRETEATER
Mungo Park er et repertoireteater. Det vil sige, at en forestilling bliver i repertoiret så længe, vi synes, den er værd at spille, og så længe publikum har lyst til at komme at se den. Gode forestillinger er typisk i vores repertoire i årevis. Dårlige forestillinger lever til gengæld et meget kort liv.

Vi afvikler mange forestillinger. I de seneste sæsoner har vi spillet omkring 200 forestillinger i Allerød og 120 forestillinger på turné pr. år. Det tal kan vokse yderligere i fremtiden. Men grundlæggende laver vi en aftale med publikum: Vi tager ansvar for, at der er teater, der spiller i Allerød hver uge, og vi tager ansvar for, at det er noget, vi synes er godt. Derudover kan man møde os på turnéer i Danmark og udlandet.

TURNÉ
Teatret er opkaldt efter en opdagelsesrejsende. Og vi tager også på opdagelse i både ind- og udland. I princippet er alle Mungo-forestillinger turnéforestillinger. De skal kunne pilles ned og sættes op igen mange gange i forskellige rum.

Mungo Park er interesseret i at have nysgerrige medarbejdere, der hele tiden udvikler sig, fagligt såvel som personligt.