Fuld solbeskyttelse: Alle forestillinger i august 100 kr.

Mungo Park skærmer dig for solen hele august måned!

Alle billetter til Mungo Park i august koster kun 100 kr. Så kom ind i teatret, ud af solen, og lad os tilbyde 100 % solbeskyttelse. Vi viser fire forestillinger i teatersalens garanterede skygge i august måned.

Sommerprisen er på 100 kr. er til samtlige teaterforestillinger i august måned. Det drejer sig om den stadig evigt populære publikumssucces H.C. ANDERSENS SAMLEDE EVENTYR, den dybe klassiker mellem drøm og mareridt FAUST med den anmelderroste scenografi, den spritnye monologforestilling MANNING ER FRI, som fortæller historien om den amerikanske soldat, whistleblower og transkønnede Chelsea Manning og gæstespillet fra Mungo Park Kolding INDFØDSRETSPRØVEN, som sætter selveste danskheden til diskussion.

For teaterdirektør Lasse Bo Handberg er det med et stort smil, at han inviterer sine gæster ind i skyggen til en fordelagtig sommerpris: “Det er ikke mange teatre, der spiller teater om sommeren. Men det gør vi. Og lige nu kunne det da ikke være mere oplagt end at hjælpe lidt til med, at  folk skærmer sig fra solen. Vi kan jo håbe, den bliver ved med at skinne helt ind i august, men så er det vist også på tide at komme lidt ind i teatersalens skygge, ik’?”

Køb dine billetter til 100 kr. her:

10. + 11. august H.C. ANDERSENS SAMLEDE EVENTYR

16. + 17. august FAUST

21. + 22. + 23. august MANNING ER FRI

27. + 28. + 29. 30. august INDFØDSRETSPRØVEN

Vi ses i skyggen til august!