Mungo Parks nye teaterdirektør præsenterer næste sæson

Næste sæson byder på ny dansk dramatik, klassikere, masser af repertoire og meget mere Mungo. Vi glæder os til at præsentere dem for dig. Ikke mindst Mungo Parks nye teaterdirektør Lasse Bo Handberg, som selv skal instruere sæsonens første forestilling.

Om FRITZ HANSEN FOLKET (premiere oktober 2017)
De kulturradikale har domineret det danske åndsliv i mere end hundrede år. De har skrevet litteraturen, de har udviklet vores medier, de har designet vores møbler, og de har skabt det danske frisind og udsyn.

Men nu skælver jorden. De kulturradikale bliver kaldt pladderhumanister, bedrevidende og verdensfjerne. De tidligere bannerførere er blevet en truet race.

Mungo Park fremkalder nu Brandes-brødrende, Poul Henningsen, Kjeld Abell, Klaus Rifbjerg, alle Politikens chefredaktører, arkitekterne, musikerne og forfatterne til kamp på Fritz Hansens vej. Kan fordums storhed generobres, eller er vi vidne til landets sidste humanister?

I en fri fortolkning af den kulturradikale danmarkshistorie samler Lasse Bo Handberg hele Mungo Parks ensemble og spørger, hvem Fritz Hansen-folket er i dag – efter en jazztid.

Bestil allerede dine billetter og læs mere her.

Om FAUST (premiere januar 2018)
Faust tror på viden. Han har læst det hele og mestrer det meste. Men er han lykkelig? Verden omkring ham tror ikke på viden, tror ikke på at undersøge sagen, men på sansernes lykkerus.
Skal han lade sig fordumme for at opnå lykken? Skal han indgå en pagt med det dyriske?

Hvad er lykke? Er menneskets behov for at opnå lykke større end frygten for at miste sig selv – miste sin sjæl?

Hvad er sandhed? I en verden, hvor sandheden konstant er til forhandling, skal man da insistere på det man ved, eller give efter for det man føler?

Johann Wolfgang Goethes mesterværk sættes på scenen med Henrik Prip som Faust i et samarbejde mellem Alias Teaterproduktion og Mungo Park.

Bestil allerede dine billetter og læs mere her.