Giv et Årskort i julegave

Er du også igen i år i tvivl om hvad du skal give af julegaver?

Så køb et eller flere af vores nu fire forskellige Årskort til Mungo Park. Et Årskort giver fri adgang til op til 15 forskellige forestillinger på ét år, gratis programmer, 10 % rabat i Mungo Bar, eksklusive invitationer og tilbud og mange andre fordele.

  • Årskort, 600 kr.
  • Årskort+1: gratis ledsager, 1100 kr.
  • Årskort UNG: under 30 år, 400 kr.
  • Årskort UNG+1: under 30 år med ledsager under 30 år, 700 kr.

Klik her og køb gavekort til Årskort – så er årets julegaver klaret.Køb et Årskort til 600 kr. og tag GRATIS op til 3 venner med resten af 2021!

Nu må vi endelig fylde salen op igen, og det har vi tænkt os at gøre – hver aften! For der er bare ikke noget bedre end helt fulde sale. Og hvor har vi savnet dem det sidste 1,5 år!

Derfor giver vi nu dig, der enten allerede er Årskortholder eller køber et Årskort til kun 600 kr., den helt eksklusive mulighed for at tage op til hele tre valgfrie venner eller familiemedlemmer med i vores teater til lige så mange forestillinger du ønsker resten af 2021.

Alt du skal gøre er:

  • Køb et årskort (klik her) og begynd at booke Årskortbilletter til dig selv og op til 3 ’Gratis ledsagere’ til dine venner.
  • Nuværende Årskortholder: Gå ind og book dine Årskortbilletter som sædvanligt og vælg op til 3 ekstra venner under ‘Gratis ledsager’, hver gang.

Vi glæder os til at se jer og jeres venner og familie på alle vores sæder igen!Vi ses igen 17. jan.

Mungo Park er i perioden 19/12 – 16/1 tvangslukket som følge af myndighedernes corona-tiltag.

Vi forventer at genoptage forestillinger fra og med 17/1.