Aflyst Lille mand hvad nu? på Betty Nansen

Vi havde glædet os sådan til at spille forestillingen igen sammen med Maria Rich, som i mange år var et centralt og elsket medlem af Mungo Parks skuespillerensemble. Desværre er Maria kommet til skade under en forestilling på et kollegateater, så vi er kede af at måtte meddele, at forestillingerne LILLE MAND HVAD NU? den 26. maj kl. 20 og den 27. maj kl. 16 2017 på Betty Nansen Teatret desværre må aflyses.

Maria skal nok komme sig fuldstændig oven på uheldet, men det betyder desværre på den korte bane, at vi ikke har mulighed for at gennemføre Lille mand hvad nu?

Fredag den 26. maj 2017 kl. 20.00 bliver helt aflyst, men lørdag d. 27. maj kl. 16 vil forestillingen blive erstattet med en ekstraopførelse af forestillingen KVINDE KEND DIN KROP.

Gæster, der har købt billetter til LILLE MAND HVAD NU? vil blive kontaktet og får muligheden for at bytte sine billetter til ekstraopførelsen af KVINDE KEND DIN KROP eller til hvilken som helst anden forestilling i den spilleperiode, Mungo Park spiller på Betty Nansen Teatret, som er frem til den 3. juni 2017. Tjek kalenderen her. Alternativt kan du selvfølgelig få dine penge retur.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på billet@mungopark.dk eller 48131300.