Nyuddannet skuespillerinde bliver nyt medlem af Mungo Parks ensemble

Teatret i Allerød siger i dag velkommen til det nyeste og yngste medlem af skuespillerensemblet, Sara Fanta Traore på 27 år, der starter til januar 2020. Hun har sikret sig jobbet på Mungo Park, allerede inden hun er færdig med sin uddannelse fra skuespil-linjen på Den Danske Scenekunstskole til sommer.

Mungo Parks nyudnævnte teaterdirektør, Anna Malzer, ser et stort lys i det nye ensemblemedlem: “Sara Fanta Traore tager sine karakterer, det de står for og det de gør på scenen dødalvorligt –  samtidig med at hun er et komisk talent af de helt sjældne. Jeg så engang Sara spille ni-ti forskellige roller i det samme stykke. Alle roller var så skarpt tegnet op, at man var med fra første sekund de åbnede munden. Sara kan spille sig troværdigt ind i alle samfundslag og derfor har jeg ansat hende.”

Dagens hovedrolleindehaver er også begejstret:

“Jeg føler mig enormt privilegeret over at få lov til at blive en del af Mungo Park. Det er meget mere end hvad man tør drømme om som helt nyuddannet skuespiller, så det er jeg mildt sagt helt på røven over!” siger Sara Fanta Traore i forbindelse med udnævnelsen og fortsætter: “Jeg glæder mig til at være en del af Mungo fordi jeg beundrer teatrets evne til at lave så stærke forestillinger der gang på gang kan genopsættes. Og jeg er ikke et sekund i tvivl om at det vil fortsætte med Anna ved roret.”

For mere info kontakt kommunikationschef Troels Kranker på troels@mungopark.dk og tlf. 20789401.

Fakta om Sara Fanta Traore

  • Født 1992 på Amager.
  • Bor på Nørrebro.
  • Færdig fra Den Danske Scenekunstskoles skuespil-linje til sommer 2019.
  • Sara Traore har indtil videre medvirket i forestillingerne “En Forestilling om Fremtiden”, “Racist!?”, “Paranoid Android”, “En Nytårsnat” og “Grand Mal”.

To hurtige til Sara

  • Hvad laver du når du ikke laver teater?

“Jeg bruger det meste af min tid med min lille familie, som består af min datter på 1 år og min kæreste. Lige for tiden tjekker vi Nørrebros utallige legepladser ud – så det jo fedt nok!”

  • Hvilke kulturelle tilbud har gjort mest indtryk på dig for nylig?

“Forestillingen 16:29 er det stykke teater der har gjort størst indtryk på mig i år. Derudover blev jeg revet mega meget med af “Bedrag 3” særlig grundet Maria Rich, som jeg synes gjorde det fantastisk. Og så ser jeg lige nu serien “Our Planet” på Netflix. Den er smuk og sørgelig og får mig til at tænke endnu mere over at vi skal passe på vores jord! Den burde alle se.”

Læs mere