Mungo Park på Betty Nansen Teatret

Hele maj måned kan du opleve fem forskellige Mungo Park-forestillinger på Betty Nansen Teatret på Frederiksberg i København. Nye hits som gamle klassikere. De spiller hver kun 1-5 dage, så det er med at være hurtig med billetterne.

3. maj – 2. juni 2018 // Mungo + Betty

ALLE forestillinger er gratis for Mungo Parks årskortholdere. Du kan blive årskortholder for 600 kr. Læs mere her.

MANNING ER FRI 3.-5. maj + 30.-31. maj
Historien om den amerikanske soldat, whistleblower og transkvinde Chelsea Manning, der blev idømt den hidtil længste straf for lækagen af det hidtil største antal hemmelige dokumenter. Obama benådede hende som en af sine sidste bedrifter. Nu er hun fri.

FRITZ HANSEN FOLKET 8.-14. maj
Jorden skælver i denne kulturradikale danmarkshistorie. Hvordan blev humanisme et skældsord? Designmøbler, Poul Henningsen, Brandesbrødrene og Politikens chefredaktører bliver taget under kærlig behandling.

FAUST 16.-18. maj
Goethes mesterværk sættes på scenen med Henrik Prip som Faust i denne co-produktion med Alias Teaterproduktion i det anmelderroste scenografiske univers af Julian Juhlin.

H.C. ANDERSENS SAMLEDE EVENTYR 22.-23. maj
Tour de force gennem efterladenskaberne fra Danmarks store digter. 156 eventyr. Tre skuespillere. Én forestilling.

KVINDE KEND DIN KROP 25.-28. maj
Humoristisk dramatisering af den legendariske bog fra 70’erne. Orgasmer, overgangsalder og urinstinkter. Også til mænd.

OPSANG – 10 ÅRS JUBILÆUMSFORESTILLING 2. juni
En in-your-face musikkomedie, der taler direkte ind i teenagehjernen af i dag. 7 teenagere, 7 dødssynder, 7 tragiske skæbner. Forestillingen fylder 10 år i år og denne forestilling er et særevent. Alle indtægter går denne aften ubeskåret til Ungdommens Røde Kors. Denne forestilling er derfor, som den eneste, ikke gratis for årskortholdere.

Vi ses på Frederiksberg!