Mungo Park søger producent

Mungo Park er opdagelsesrejsende. Vi søger nye veje, både kunstnerisk, som samfundsinstitution og som forretning. Nu leder vi efter en ekspeditionsleder, som kan søsætte, styre og levere.

Vores producentkollega gennem mange år har fundet nye udfordringer. Derfor søger vi nu en producent, som kan arbejde stærkt i krydsfeltet mellem planlægning og kunstnerisk udvikling. Du kan tænke strategisk udviklende og samtidig eksekvere sikkert og kommunikerende. Du ser nye muligheder, og evner at skabe konkrete resultater.

Du vil indgå i Mungo Parks administrative hold med bl.a. følgende opgaver:

  • Du er producent på teatrets forestillinger
  • Du går forrest i udviklingen af teatrets aktiviteter og netværk. Både kunstnerisk og forretningsmæssigt ønsker vi at udfordre os selv og vores publikum
  • Projektledelse: Du kan udføre og føre os i mål
  • Fundraising: Du har erfaring med at rejse midler til projekter og du har lyst til både at arbejde traditionelt og tænke nyt med hensyn til finansiering
  • Repræsentation: Du kan lide at møde mennesker og skabe nye netværk
  • Tæt samarbejde med kommunikationschef og produktionsleder
  • Refererer til teaterdirektør og forretningsfører

Som producent på teatrets forestilling følger du den kunstneriske progression fra manusudvikling til slutevaluering. Herunder blandt andet deltagelse i rekruttering og facilitering af eksternt kunstnerisk personale, planlægning ud fra gældende overenskomster, budgetstyring i samarbejde med produktionslederen, PR-tilrettelæggelse/formidling i samarbejde med kommunikationschefen.

Du vil desuden være tovholder på teatrets udviklingsprojekter som fx det nyeste initiativ Mungo Park Lyt.

Vi vil prioritere ansøgere med uddannelse i og solid erfaring med projektledelse indenfor teater- eller kulturbranchen. Startløn ca. kr. 27-30.000 pr. måned.

Med base i Allerød er Mungo Park egnsteater i Allerød og Gladsaxe og har et løbende samarbejde med søsterteatret Mungo Park Kolding. Mungo Park arbejder desuden med internationalt udsyn og rækkevidde. Spiller årligt for 35-40.000 mennesker i Allerød, Gladsaxe og på turné og har en årsomsætning på ca. kr. 15-16 millioner.

Tiltrædelse 1. oktober 2018 eller gerne før. Ansøgninger sendes elektronisk til job@mungopark.dk, mrk. ansøgningen ’producent’. Spørgsmål til stillingen rettes til teaterdirektør Lasse Bo Handberg på lasse@mungopark.dk. Ansøgningsfrist er fredag d. 17. august 2018. Samtaler forventes afholdt i dagene 22.-23. august.

_ _ _

ET ENSEMBLE
Mungo Park er et ensembleteater. Teatret og ensemblet består af få udvalgte mennesker, og det stiller krav om engagement og ildhu. På Mungo Park forventes det, at alle arbejder for teatrets bedste. Fordi vi tror på, at teatrets bedste er publikums bedste. Og publikum er de vigtigste mennesker i teatret. De er vores eksistensberettigelse. De kollegiale forhold blandt alle teatrets personalegrupper er vigtige for os. Vi giver stor tillid og gensidig forståelse til arbejdet i ensemblet.

ET REPERTOIRETEATER
Mungo Park er et repertoireteater. Det vil sige, at en forestilling bliver i repertoiret så længe, vi synes, den er værd at spille, og så længe publikum har lyst til at komme at se den. Gode forestillinger er typisk i vores repertoire i årevis. Dårlige forestillinger lever til gengæld et meget kort liv.

Vi afvikler mange forestillinger. I de seneste sæsoner har vi spillet omkring 200 forestillinger i Allerød og 120 forestillinger på turné pr. år. Det tal kan vokse yderligere i fremtiden. Men grundlæggende laver vi en aftale med publikum: Vi tager ansvar for, at der er teater, der spiller i Allerød hver uge, og vi tager ansvar for, at det er noget, vi synes er godt. Derudover kan man møde os på turnéer i Danmark og udlandet.

TURNÉ
Teatret er opkaldt efter en opdagelsesrejsende. Og vi tager også på opdagelse i både ind- og udland. I princippet er alle Mungo-forestillinger turnéforestillinger. De skal kunne pilles ned og sættes op igen mange gange i forskellige rum.

Mungo Park er interesseret i at have nysgerrige medarbejdere, der hele tiden udvikler sig, fagligt såvel som personligt.