Særarrangement efter TRANSFERVINDUE på Teater Republique

Fordi du er årskortholder på Mungo Park har vores gode kolleger på Teater Republique et særtilbud til dig, når de til november får besøg af Christine Albeck Børge og forestillingen TRANSFERVINDUE, der spillede for udsolgte sale på Mungo Park i april.

Teater Republique tilbyder Mungo Parks årskortholdere 35% rabat på billetten, og inviterer til særarrangementet “Husk nu at leve livet, for helvede!”, som er en samtale mellem skuespiller Christine Albeck Børge og tidligere pædagog, Sabrina Kryger, der er kræftsyg. Særarrangementet er fredag den 2. november efter forestillingen.

SÆRARRANGEMENTET “HUSK NU AT LEVE LIVET, FOR HELVEDE!” PÅ TEATER REPUBLIQUE
Da Christine Albeck Børge skulle påbegynde arbejdet med rollen i Transfervindue, havde hun brug for at tale med en ’rigtig’ syg. Kræftens bekæmpelse hjalp med at etablere en kontakt, og Sabrina Kriger meldte sig straks.

Christine Albeck Børge arbejder altid researchbaseret med sine roller, for at forstå det man kun kan forstå, hvis man selv har stået i netop den situation. Også for at få arbejdet med kroppen med, for at kunne vise, hvad kemo gør ved kroppen, hvordan man har det, når man f.eks. ikke længere kan tørre sig selv, fordi senerne i armene er forkortet. Christine afmærkede også med en sprittusch alle Sabrinas ar på sin egen overkrop, for at forstå, hvor svært det er at bevæge sig, når halvdelen af ens hud er gennemskåret af ar, der strammer, klør og gør ondt.

Undertitlen på Maria Gerhardts roman, som forestillingen TRANSFERVINDUE er bygget på, er ’Fortællinger om de raskes fejl’, og det er netop derfor, denne samtale er så vigtig. Samtalen mellem de syge og de raske, der hver især besøger en lille lukket klub, de ikke er medlem af.

Hvis du er nysgerrig, kan du læse et interview mellem Christine og Sabrina her.

Særarrangementet på Teater Republique finder sted fredag den 2. novmeber kl. 21.30 (efter forestillingen). Tilmelding er ikke nødvendig.