Teaterdirektør stopper på Mungo Park

Lasse Bo Handberg, teaterdirektør for Mungo Park teatret i Allerød nord for København, har opsagt sin stilling pr. 1. juli 2019 efter to år på posten.

Lasse Bo Handberg udtaler i den forbindelse:

”Det er en stor fornøjelse og en ære at stå i spidsen for Mungo Park, som for mig, indtager en særlig plads i dansk teater. Jeg er meget glad for de forestillinger, vi har skabt og glæder mig til dem der er på vej i foråret. Og jeg ser frem til at følge de nye initiativer, vi har sat i søen i min tid på teatret. Jeg må dog sande, at familielivet har lidt under det faktum, at jeg bor i Svendborg og arbejder i Allerød. En række begivenheder i mit privatliv betyder, at vi ikke har mulighed for at flytte i nærmeste fremtid og derfor tager jeg konsekvensen. Min familie har nu brug for mig mere derhjemme, og det er ikke foreneligt med direktørjobbet på Mungo Park.”

Bestyrelsesformand for Mungo Park, Mogens Hugo, udtaler:

“Vi har stor forståelse for Lasses beslutning, selvom han er nødt til at stoppe tidligere end forventet. Vi takker Lasse for hans store engagement og arbejde for Mungo Park, som har skabt fundamentet for den spændende tid, vi nu går i møde med bl.a. en tilbygning og ombygning af teatret. Stillingen som ny direktør for Mungo Park vil blive slået op snarest.”

Eventuelle spørgsmål kan rettes til kommunikationschef Troels Kranker på troels@mungopark.dk.

Læs mere