GAVEKORT #1

600kr

1 x Mungo Park Årskort

  • Fri adgang til alle teaterforestillinger på Mungo Park i et år – både på vores scene i Allerød, vores scene i Gladsaxe og på andre teatre hvor vi spiller vores forestillinger
  • Se en forestilling, så mange gange du vil
  • 10 % rabat på alle varer i Mungo Bar
  • Gratis programmer
  • Invitationer til særarrangementer kun for årskortholdere

HVAD FÅR DU?
Sæsonen byder på masser af nyt på Mungo Park. Nye premierer, gæstespil, særarrangementer, kunstnerisk eksperimenteren med Mungo Lab og meget mere. Kom desuden med til København, når vi spiller i København i foråret 2019. Og til Gladsaxe, hvor vi spiller jævnligt.

Vi producerer minimum to nye Mungo Park-forestillinger hvert år. Samtidig sætter vi løbende vores repertoire-forestillinger op og præsenterer jævnligt både danske og internationale gæstespil.
På et år har du som årskortholder som oftest mulighed for at se op til 15 forskellige forestillinger.

Se kalenderen her for aktuelle forestillinger.

ÅRSKORT SOM GAVEKORT
Årskortet kan anvendes i alle billetkategorier. Som årskortholder kan man se samme forestilling flere gange, man bliver eksklusivt inviteret med til forpremierer og meget, meget mere.

Vælg dette gavekort, hvis du vil give et årskort til Mungo Park i gave. Modtageren af gavekortet skal i Mungo Parks billetkontor konvertere gavekortet til et årskort. Det gule gavekort skal afleveres sammen med tilmelding.

Et gavekort til Mungo Park har en gyldighedsperiode på tre år. Årskortet træder først i kraft, når modtageren af gavekortet vælger at aktivere det.

Årskortet gælder til alle teaterforestillinger på Mungo Park i Allerød samt de Mungo Park-forestillinger, vi spiller på vores andre scener som fx i Gladsaxe og på Frederiksberg. Årskortet gælder ikke til turnéforestillinger eller til øvrige arrangementer på Mungo Park, herunder koncerter o.lign.

600 kr. (evt. købt billet fratrækkes som rabat) – se lige så meget teater, du har lyst til, i et år på Mungo Park + 10 % i Mungo Bar + gratis program + løbende tilbud om særoplevelser

Der er mange fordele ved at have sit eget teater.

Alle priser er inkl. moms og alle produkter sendes via Post Danmark til en fast sats på 19 kr.