Vi søger belysningsmester

Hos Mungo Park dækker jobbet som belysningsmester over en vifte af både lysrelaterede og ikke-lysrelaterede opgaver: fra lysdesign på teatrets produktioner til ugentlige opsætninger og nedtagninger samt afvikling af forestillinger i vores repertoire i Allerød og på turné, og det er samtidig belysningsmesterens ansvar at sørge for vedligehold og udvikling af teatrets lysteknik.

Du indgår i et mindre team med fire kollegaer; en tonemester, en scenemester, en produktionsleder og en tekniker. Hertil kommer et antal løst tilknyttede tekniske medarbejdere samt teatrets kunstneriske ledelse, skuespillere og administration.

Jobbet indeholder følgende hovedområder:

1.     Produktion

2.     Teknisk afvikling og forestillingsledelse

3.     Lysteknisk ansvarshavende

4.     Andre tekniske opgaver

I produktionsforløb arbejder belysningsmesteren tæt sammen med det kunstneriske hold som lysdesigner – eller har alternativt til opgave at sparre med en ekstern lysdesigner – både i prøvelokale og på scenen. I spilleperioder vil der være tale om forestillingsafvikling samt deltagelse i tekniske skift mellem vores egne forestillinger i repertoiret eller gæstespil udefra. Herudover vil der være kortere turnéperioder. Belysningsmesteren har desuden ansvar for vedligeholdelse og opdatering af teatrets lysudstyr.

Da vi er et repertoire-/turneteater som typisk skifter mellem forestillinger en gang om ugen er det vigtigt, at belysningsmesteren har øje for og interesse i at skabe lysdesign, som ligger inden for de praktiske begrænsninger vi har ift. til opstillingstid, antal lamper mv. Lysdesigneren skal have lyst til at få det allerbedste ud af disse tekniske benspænd og i samarbejde med det kreative hold og teatrets kunstneriske ledelse, skabe simple, men opfindsomme og legende lysdesigns.

 Vi lægger derfor vægt på, at du:

·      Er fagligt dygtig, enten med en relevant lysteknisk uddannelse eller anden solid erfaring på området.

·      Har gode samarbejdsevner og er villig til at arbejde udenfor eget fagområde bl.a. ifm. forestillingsskift.

·      Kan lide at sætte ting i system

·      Er selvstændigt arbejdende og i stand til at tilrettelægge eget arbejde så effektivt som muligt med størst muligt udbytte.

·      Er nysgerrig og ansvarlig med en kreativ og innovativ tilgang til udfordringerne.

·      Har indgående kendskab til programmering og afvikling i Grand MA2. Desuden en fordel med kendskab til Wysiwyg (til dokumentation af lysdesign) og Qlab.

Vi tilbyder:

·      Et job, hvor store udfordringer og krav om effektiv produktion går hånd i hånd med spændende opgaver i et kreativt fællesskab.

·      Dygtige og engagerede kollegaer, der hele tiden er med til at forløse teatrets kunstneriske ambitioner i velfungerende teams.

·      En dynamisk organisation, hvor du har indflydelse på og medansvar for kvaliteten i teatrets produktioner. 

·      Faglige og kunstneriske udfordringer i vores helt nye teatersal (står færdig i efteråret 2022). 

·      Løn ifølge overenskomst mellem Teknisk Landsforbund og Dansk Teater.

Stillingen ønskes besat 1. Januar 2023 eller efter aftale.

Vi skal have din ansøgning senest 17. August  2022. Vi behandler alle ansøgninger fortroligt. På baggrund af de indsendte ansøgninger udvælger vi et antal kandidater til samtaler i august.

Ansøgninger med CV sendes til job@mungopark.dk. Spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til forretningsfører Jakob Holm på ovenstående e-mail.

Vi ønsker at være en mangfoldig arbejdsplads, og derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Med venlig hilsen
Mungo Park

Læs mere