H.C. Andersen en bragende succes

Berlingske ★★★★★
“Instruktøren Heinrich Christensens sprudlende og nærmest anarkistiske tilgang til klassikeren og kulturarven er lige det, der skal til for at få H.C. Andersen ud af den krog, han blev trængt op i efter 2005 (…) Forestillingen kan vende bunden i vejret på nationaldigteren, fordi den har en kærlighed til den gamle, geniale krukke, og fordi den ikke bare har læst eventyrene, men også forfatteren selv.”

“Tankevækkende præcist” “Bevægende får den skabt et portræt af en digter, der længes efter at blive set som kunstner, men også som menneske og mand.”

“På den måde er der bag Heinrich Christensens frække og festlige farce en lige så alvorlig hyldest til litteraturen og kunsten og til det, den kan forløse i os som mennesker. Når vi altså lukker den ind i vores liv.”

Jyllands-Posten ★★★★★
”Vildt morsomt (…) Men den er heldigvis mere end bare grinet (…) Det er hjertegribende (…) Det er stramt og præcist hele vejen igennem med suveræne skift af stemninger, magtrelationer, eventyr og virkelighed.”

Kulturkupeen ★★★★★★
“Efterårets bedste forestilling. Forrygende rutsjetur (…) Det er sjovt, begavet, velspillet og eftertænksomt (…) Nu fremstår HCA, med al sin smerte og grænseløse fantasi, lyslevende og menneskelig foran os (…) Her er en forestilling, der kan anbefales alle.”

Teater1 ★★★★★
“Fornemt balancerer en ganske gakket komik med poetisk intensitet og giver os et klogt, kritisk og voldsomt underholdende portræt” og “Latteren runger højt og ofte i Allerød, men H. C. Andersens samlede værker er også knivskarp litteraturhistorieformidling i sin egen dramatiske ret (…) tag teenagerne med til denne skægge, indsigtsfulde og uhyre velspillede forestilling.”

Magasinet KBH ★★★★★
“Der er fart på, når 156 eventyr fyres af på scenen på blot 100 minutter, men hvis der er nogen, der kan, så er det Mungo Park (…) I det nye lys får eventyrerne en ny dybde, og H.C. Andersen er aktuel på ny.”

Frederiksborg Amts Avis ★★★★★
“Det hele er stærkt underholdende (…) Man bliver ekstra glad for både H.C. Andersen og Mungo Park efter denne hæsblæsende fornøjelse (…) Forestillingen er endnu et pletskud i Mungo Parks begavede måde at skabe teater på.”

Gregers Dirckinck-Holmfeld ★★★★★
“Sindssygt morsomt. Mere end det. Rørende og blændende godt gennemført (…) alt i denne forestilling er ustyrlig livsbekræftende, spillet i et overdådigt tempo og konstant overraskende.”

Love Copenhagen
“Big thumps up til fucking Allerød” “Meget imponerende”

Weekendavisen
“Underholdende og oplysende turbo-tour de force (…) Som teater på én gang morsomt, rørende og velspillet.”

Ungt Teaterblod ★★★★★
“Den som modtager alfekysset kan se alt det, de andre ikke kan se. Det kun børnene kan se. Den fornemmelse er fornyet i mig efter endnu en eventyrlig aften med Mungo Park.”

CphCulture ★★★★★
“På Mungo Park synes alt muligt, og Heinrich Christensens virituose iscenesættelse har tilpas meget galskab til at projektet bliver vellykket.”

Kulturkongen ★★★★★
“Tag til Allerød og se forestillingen!”